Be Merry..with Amelie*

Σίγουρα τώρα που διαβάζεις αυτές τις λίγες γραμμές έχεις δίπλα σου μια τεράααααστια λίστα με τα δώρα για τους αγαπημένους σου.Και τσεκάρεις,σημειώνεις,σβήνεις και ξαναγράφεις.Ένα άγχος το έχεις.
Xριστούγεννα θα πει..να μοιράζεσαι!
''Τι να διαλέξω;Ποιό δώρο θα έκανε χαρούμενη τη κολλητή-μαμά-θεία μου;''σκέφτεσαι.
Θέλεις κάτι ξεχωριστό.Φτιαγμένο με μεράκι.Να χαρίσει χαμόγελα και να μη μοιάζει με κανένα άλλο.Δεν θέλεις να προσθέσεις άλλο ενα κασκόλ-πουλόβερ-καλάθι..μπλα,μπλα...στη συλλογή τους.Αλλά δεν θέλεις ούτε και να ξοδέψεις μια περιουσία..Δύσκολη η επιλογή ε;
Μμμ..δεν νομίζω!
Γιατί η Amelie,έχει να σου προτείνει μια τεράστια συλλογή απο χειροποίητα μοναδικά αριστουργήματα.
Φυτικά homemade καλλυντικά και οχι μόνο.Γούρια που χαρίζουν αγάπη και ενα μάτσο απο ευχές.Στεφάνια φτιαγμένα με υπέροχα υλικά,διακοσμητικά μαξιλαράκια,αρωματικά δεντράκια φτιαγμένα όλα στο χέρι.Αρωματικά κεριά και υπερφανταστικά σαπούνια.
Και πολλά περισσότερα.Όλα συσκευασμένα σε υπέροχα χριστουγεννιάτικα πουγκιά ή τοποθετημένα όμορφα σε χειροποίητα πιάτα απο μπαμπού,σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα χαρίσουν μια ξεχωριστή αύρα στο χώρο..Και όλα αυτά χωρίς να ξοδέψεις πολλά..
Αρκεί να αφήσεις την Amelie* να σου προτείνει μια σύνθεση που θα σε ικανοποιήσει..
Αυτές οι γιορτινές μέρες,ας είναι ξεχωριστές..Ας είναι αγαπησιάρες και τόσο μοναδικές..Όπως τους αξίζουν.Όπως σου αξίζουν!
Be Merry..with Amelie <3

1 σχόλιο:

Leave-In Hair Conditioner:Μαλακτικό μαλλιών χωρις ξέβγαλμα

Ενα νεο αρωματικό και αναλαφρο προιόν για τη φροντίδα των μαλλιών προστέθηκε στο μενού της Amelie-HandmadeBeauty. Ενα μαλακτικό spray π...