Leave-In Hair Conditioner:Μαλακτικό μαλλιών χωρις ξέβγαλμα

Ενα νεο αρωματικό και αναλαφρο προιόν για τη φροντίδα των μαλλιών προστέθηκε στο μενού της Amelie-HandmadeBeauty.

Ενα μαλακτικό spray που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα μιας και δεν λαδώνει τα μαλλιά,μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο όλη την οικογένεια.

Χαρίζει απαλά μεταξένια και αρωματισμένα μαλλιά χωρις να τα βαραίνει.

Περιέχει φυτική σιλικόνη(γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιοτητες)
και λάδι Αβησσυνίας το οποίο ειναι πλούσιο σε θρεπτικούς και ενυδατικούς παράγοντες.

Το λάδι Αβησσυνίας εχει υψηλή περιεκτικότητα σε Ω9 λιπαρά οξέα,αναδομεί,ξεμπλέκει και ενδυναμώνει την τρίχα.Τα μαλλιά αντιστέκονται στο σπάσιμο και προετοιμάζονται για το styling.

Ερευνες έχουν δείξει οτι οσον αφορά την λάμψη και τη μαλακτική ιδιότητα το λάδι Αβησσυνίας ειναι αντάξιο και ίσως ανώτερο απο το λάδι Αrgan!

 Το Leave-In Hair Conditioner χρησιμοποιείται σε νωπά μαλλιά-μετά το λούσιμο-είτε σε στεγνά  για ενα αρωματικό και οχι μόνο φρεσκάρισμα ανάμεσα στα λουσίματα..Ιδανικό και για μαλλιά που φριζάρουν!

Διαθέσιμα αρώματα:

*Watermelon
*Big Bubble
*Strawberry
*Malibu Coco
*Kόκκινο Σταφύλι (νεο!)

Διαθέσιμη ποσότητα:200ml


Tαιριάζει ιδανικά με το Hair Majesty το θεραπευτικό ελιξήριο μαλλιών για ταλαιπωρημένες άκρες,ξηροδερμία,λιπαρότητα κλπ.

(για περισσότερες πληροφορίες σχετκά με το προιόν,για παραγγελια ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στείλε e-mail:amelie-handmadebeauty@hotmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave-In Hair Conditioner:Μαλακτικό μαλλιών χωρις ξέβγαλμα

Ενα νεο αρωματικό και αναλαφρο προιόν για τη φροντίδα των μαλλιών προστέθηκε στο μενού της Amelie-HandmadeBeauty. Ενα μαλακτικό spray π...