Betonite Clay Facial Mask


Για ενα λαμπερό πρόσωπο,πρέπει να χρησιμοποιείς μετά το Face Scrub με βιολογικό πορτοκάλι και λεμόνι μια μάσκα προσώπου.
Για να καθαρίσει σε βάθος τους πόρους και να αφανίσει τυχόν σμήγμα,σκόνη,καυσαέριο.
Μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να απολαύσεις ενα πεντακάθαρο αποτέλεσμα..
Η φυτική χειροποίητη μάσκα προσώπου που βρίσκεται στα ράφια της Amelie*,περιέχει όλα τα συστατικά που θα αγαπήσεις!
Ο μπετονίτης άργυλος είναι ο πρωταγωνιστής μας!
Τι ακριβώς κάνει;
Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους του δέρματος απο το περιττό σμήγμα,τις ακαθαρσίες,τη σκόνη.Μειώνει την περιττή λιπαρότητα αποτοξινώνοντας και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα απο την επιδερμίδα.Συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και χαρίζει λάμψη και υγεία στη  επιδερμίδα χωρίς να την ταλαιπωρεί..Είναι ιδανική επιλογή για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά ιδιαίτερα για τα λιπαρά-ακνεικά.
Επιπλέον συστατικά;
Το καταπληκτικό αιθέριο έλαιο τειόδεντρου(θα μιλήσουμε αναλυτικά σε επόμενο ποστ) αλλά και η σπιρουλίνα που μπορεί να προστεθεί κατόπιν επιθυμίας σου..
Στα συν συστατικά,πρόσθεσε και λίγη λευκή-ροζ-πράσινη άργυλο που θα επιλέξεις εσυ σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Τρόποι χρήσης: Παίρνεις λίγη ποσσότητα-πάντα με τη βοήθεια της ειδικής πλαστικής σπάτουλας που συνοδεύει το βαζάκι(ο μπετονίτης αν έρθει σε επαφή με μέταλλο χάνει μέρος απο τη δύναμη του!)και προσθέτεις ενα ή περισσότερα απο τα παρακάτω:Γιαούρτι,χυμό φρέσκιας ντομάτας,ελαιόλαδο,τζοτζόμπα,αμυγδαλέλαιο,ροδόνερο,μέλι,μπανάνα..
Ανακατεύεις μέχρι να γίνει μια πηχτή πάστα και απλώνεις σε καθαρό πρόσωπο.Περιμένεις περίπου 10 λεπτά και πριν στεγνώσει τελείως αφαιρείς με χλιαρό νερό..

Απλώνεις την αγαπημένη σου φυτική κρέμα προσώπου και είσαι έτοιμη!
Διαθέσιμη ποσότητα:106ml

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε e-mail:amelie-handmadebeauty@hotmail.com,επισκέψου τη σελίδα μας στο facebook και η Αmelie* θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σου!

2 σχόλια:

  1. Δεν εχω ακούσει ξανά για τον μπετονίτη άργυλο..ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!

    Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας έστειλα ήδη μέιλ!
    Θέλω να το δοκιμάσω!
    Πόπη Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Leave-In Hair Conditioner:Μαλακτικό μαλλιών χωρις ξέβγαλμα

Ενα νεο αρωματικό και αναλαφρο προιόν για τη φροντίδα των μαλλιών προστέθηκε στο μενού της Amelie-HandmadeBeauty. Ενα μαλακτικό spray π...