Hair Boost







Δεν ήρθες μέχρι εδω για να διαβάσεις για τις ταλαιπωρίες που περνάνε μαζί σου τα μαλλιά σου..ούτε και τι αποτέλεσμα θα έχει επάνω τους κάθε βαφή,ισιωτική,σεσουάρ που αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις..

Αυτά τα γνωρίζεις ήδη..

Εσυ θέλεις τη λύση..
Εμείς εδω σου την προσφέρουμε..
Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τα μαλλιά σου,δεν μακραίνουν εύκολα ούτε είναι πλούσια και λαμπερά,τότε το Hair Boost μας,είναι εδω για να σε βοηθήσει..
Περιέχει αιθέρια δεντρολίβανου,φασκόμηλου,μέντας και κανέλας.Επιπλέον στικ κανέλας βρίσκονται όλο το 24ωρο στο ανθόνερο δεντρολίβανου που περιέχει. Σημαντικό χαρακτηριστικό γιατί αφήνει σταδιακά όλα τα οφέλη της,μέχρι εσυ να το χρησιμοποιήσεις.
Πολύ απαλό και δροσερό στη χρήση του,δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν λαδώνει τα μαλλιά. Απλώνεις με μερικά ψιτ στις ρίζες κάθε βράδυ κάνεις ελαφρύ μασάζ για να μπορέσουν τα συστατικά του να εισχωρήσουν..και αυτό είναι όλο..
Η κανέλα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα συστατικά,ενεργοποιεί τους θύλακες της τρίχας με φυσικό τρόπο και τις βοηθάει έτσι να μακρύνουν γερές και δυνατές γρήγορα..

Διαθέσιμη ποσότητα:150ml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave-In Hair Conditioner:Μαλακτικό μαλλιών χωρις ξέβγαλμα

Ενα νεο αρωματικό και αναλαφρο προιόν για τη φροντίδα των μαλλιών προστέθηκε στο μενού της Amelie-HandmadeBeauty. Ενα μαλακτικό spray π...