Calendula Face Cream¨:Κρέμα προσώπου με Καλέντουλα

''H καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη'',έλεγε πολύ σοφά η μαμά μου..
Μην περιμένεις να δεις τα πρώτα σημάδια φθοράς στο πρόσωπο σου πριν ανοίξεις για πρώτη φορά ενα βαζάκι κρέμας ..
Δώσε απλόχερα θρέψη και ανάπλαση στην επιδερμίδα σου..
Εμπιστεύσου τη φύση και τις μαγικές της ιδιότητες και απόλαυσε μια χειροποίητη κρέμα προσώπου που μαγειρεύει για σένα η Amelie-HandmadeBeauty καθημερινά στη μικρή μαγική κουζίνα της.

H καλέντουλα,ενα απο τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία των τοπικών δερματικών προβλημάτων αλλά και ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες καθώς και ενα μείγμα απο τζοτζόμπα,ροδόνερο και κερί μέλισσας καθιστούν τη Calendula Face Cream ιδανική κρέμα προσώπου για σύσφιξη,ανάπλαση.θρέψη,ενυδάτωση.

Το λάδι καλέντουλας που είναι δικής μας παραγωγής περιέχει ενα πλήθος απο ευεργετικά συστατικά και τοποθετούν το βότανο αυτό στην κορυφή της προτίμησης μας για την ενυδατική,καθαριστική,αντιφλεγμονώδη,αντισηπτική,καταπραυντική και επουλωτική δράση του.

Στα συν και τα θεραπευτικά αιθέρια έλαια που περιέχει οπως τριαντάφυλλο,μύρο,λιβάνι ξακουστά για τις αντιγηραντικές τους ιδιότητες.
Χρήση:απλώνεται όσες φορές την ημέρα επιθυμούμε,σε καθαρό πρόσωπο και σε ελαφρά νωπή επιδερμίδα.

Κυκλοφορεί σε δυο υφές:για ξηρή επιδερμίδα (με κερί μέλισσας)
και για κανονική επιδερμίδα(χωρίς κερί μέλισσας,ιδανική και για βάση μακιγιάζ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave-In Hair Conditioner:Μαλακτικό μαλλιών χωρις ξέβγαλμα

Ενα νεο αρωματικό και αναλαφρο προιόν για τη φροντίδα των μαλλιών προστέθηκε στο μενού της Amelie-HandmadeBeauty. Ενα μαλακτικό spray π...